ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ

Καλώς ήρθατε στο δικτυακό χώρο του Μικροβιολογικού-Βιοπαθολογικού Εργαστηρίου ΒΙΟΠΡΟΛΗΨΗ της Μαρίας Σαμαρά.

To εργαστήριο ΒΙΟΠΡΟΛΗΨΗ ξεκίνησε να λειτουργεί τον Ιανουάριο του 2018 με στόχο να προσφέρει υψηλού επιπέδου διαγνωστικές υπηρεσίες προσιτές σε όλους.Σύγχρονοι και υψηλής ποιότητας αναλυτές κορυφαίων οίκων του χώρου (ROCHE, SIEMENS, MEDICA)  εξοπλίζουν το εργαστήριο, ώστε να διασφαλίζεται η εξαγωγή έγκυρων  αποτελεσμάτων σε όλες τις εξετάσεις που διενεργούμε, είτε για τη διάγνωση – παρακολούθηση θεμάτων υγείας, είτε στο πλαίσιο διεξαγωγής ενός πλήρους check up υγείας.

Η ΒΙΟΠΡΟΛΗΨΗ, διαθέτει πλήρη μηχανοργάνωση με σύγχρονο σύστημα πληροφορικής, ώστε σε συνδυασμό με την αυτοματοποίηση της αναλυτικής διαδικασίας και την εφαρμογή μεθόδων ποιοτικού ελέγχου να επιτυγχάνεται απόλυτη αξιοπιστία των αποτελεσμάτων.Με αρωγό την επιστημονική γνώση και το ενδιαφέρον για τους ανθρώπους εκείνους που μας εμπιστεύονται την υγεία τους, θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε και να ανταποκριθούμε υπεύθυνα σε κάθε σας ανάγκη.

Σας περιμένουμε στον άνετο και φιλόξενο χώρο μας, για αιματολογικές – ορμονολογικές – βιοχημικές – ανοσολογικές και άλλες εξετάσεις, ενώ κατόπιν σχετικής συνεννόησης παρέχουμε τη δυνατότητα κατ’ οίκον αιμοληψίας.  Επίσης είναι δυνατή η αποστολή των αποτελεσμάτων στον ίδιο τον ασθενή ή στον θεράποντα ιατρό με fax ή με e-mail. Είμαστε συμβεβλημένοι με τον ΕΟΠΥΥ, ΣΤΡΑΤΟ ΞΗΡΑΣ, ΛΙΜΕΝΙΚΟ, ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ για την κάλυψη των ιατρικών σας εξετάσεων.

ΜΑΡΙΑ ΣΑΜΑΡΑ

ΙΑΤΡΟΣ ΒΙΟΠΑΘΟΛΟΓΟΣ – ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΣ

Γεννήθηκε στο Βόλο και είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Μετά τη θητεία της ως αγροτικού ιατρού στο Κέντρο Υγείας Βελεστίνου ξεκίνησε την ειδίκευσή της στην Ιατρική Βιοπαθολογία-Μικροβιολογία στο Αχιλλοπούλειο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου.Στη συνέχεια, εργάστηκε ως research fellow στο Pathology and Laboratory Medicine Department ( Tulane University, New Orleans, ΗΠΑ) με αντικείμενο έρευνας τη θεραπεία της ηπατίτιδας C. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, ολοκλήρωσε την ειδίκευσή της στην Ιατρική Βιοπαθολογία στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας από όπου απέκτησε τον τίτλο της ειδικότητας της Ιατρικής Βιοπαθολογίας. Εργάστηκε σε ιδιωτικό διαγνωστικό εργαστήριο και από τον Ιανουάριο του 2018 λειτουργεί το ιδιωτικό εργαστήριο ΒΙΟΠΡΟΛΗΨΗ στο Βόλο.

share:
ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟ ΑΓΑΘΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ
Η ΥΓΕΙΑ
© 2021 bioprolipsivolou.gr | all rights reserved | web design & development by Puppets